Recensioner

”Min häst Iwan mår SÅ mycket bättre efter den rådgivning och foderstatsbalansering vi fått av Helene på Key Mineralmix. Iwan har sedan innan problem med känslig mage, på grund av gammalt magsår, och väldigt tunna och känsliga hovsulor. Innan jag fick kontakt med Helen rasade Iwans mage med jämna mellanrum och sulorna var så tunna att de gav efter för tumtryck, vilket resulterade i att han skoddes med silikon och lädersulor nästintill året runt, utan förbättring. I kombination med foderstatsbalansering (och flera stunders bollande med Helene) tillsammans med både Key Mineralmix Hovtillskott och Basmineral Vinter är Iwan nu, 21 år gammal, i sitt livs form. Magen håller, sulorna är stenhårda och Iwan har fått energi och styrka tillbaka. Jag kan inte nog trycka på hur mycket jag rekommenderar Key Mineralmix. Prova! Det kommer vara värt det, jag lovar.” 

Jenny Ollila

”Jag har gett Keymineralmix Basmineraler nu några månader och vilken skillnad! Tidigare hade han regnskållor som vägrade försvinna, jag tvättade med sprit och höll på men dom försvann inte. Jag googlade massor och insåg att det måste bero på zinkbrist. Därför började jag leta efter mineraler med mycket zink och fastnade då för Keymineralmix. Nu är regnskållorna borta och han är alltid blank i pälsen trots att jag inte är den som borstar i flera timmar. Extra bra nu under tävlingssäsongen. Kommer aldrig byta mineraler och rekommenderar dom till alla!”

Pälsen talar för sig själv!

Hanna Boden

” Fick tips om Key Mineralmix av min hovvårdare och bara på någon månad efter jag började använda mineralerna såg jag förbättring. Jag fick fin hjälp med foderstatsberäkning. Hovkvaliteten blir sakta men säkert bättre. Helene som driver Key Mineralmix är kunnig och väldigt engagerad. Min IR häst å jag är väldigt nöjda.”

Marita Vikner